Android Generic Project joaca rolul unei platforme pentru dezvoltarea de ROM-uri Android personalizate care se instaleaza si se utilizeaza mult mai usor. Portarea și instalarea Android pe PC devine mult mai simplă cu ajutorul Android Generic Project.

Sistemul de operare Android a rulat si ruleaza pe computere echipate cu procesoare Intel si AMD. ROM-ul Android reprezinta cea mai simpla versiune AOSP si cel mai usor de utilizat.

Concret, Android Generic Project combina platforma de baza Android-x86 cu cat mai multe dintre facilitatile oferite de Google. Acest lucru se traduce prin simplifcarea efortului depus de catre dezvoltatori care intentioneaza sa creeze ROM-uri de Android pentru PC si apoi sa le actualizeze.

Dezvoltarea de imagini Android pentru PC devine mai simpla

Project Treble si sistemul Generic System Images (GSI) au rolul de a construi un sistem si un flux de lucru menit sa simplifice dezvoltarea de imagini Android pentru PC. In comparatie cu Chrome OS, versiune de Android aflate sub umbrela Android Generic Project vor putea fi instalate pe orice laptop, PC sau tableta care dispune la interior de procesor x86. Android Generic Project le ofera fanilor sistemului de operare o cale mai usoara si mai simpla de a folosit aplicatiile de mobil pe PC.

Mai precis, este vorba despre implementarea Project Treble și sistemul Generic System Images (GSI), pentru a construi un sistem și un flux de lucru care ușurează dezvoltarea de imagini Android pentru PC.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here