Romania si Irlanda de Nord isi vor disputa ultimul meci din acest sezon de UEFA Nations League. Indiferent de scorul obtinut, echipa nationala va ramane in Liga B si in urmatorul sezon. Meciul este transmis, azi, 18 noiembrie 2020, de ProTV incepand cu orele 21:45.
Poti urmari acest meci online live AICI.

Irlanda de Nord ocupa ultima pozitia din Liga B de Nations League. In acest sens retrogradarea in Liga C este inevitabila, indiferent de rezultatul meciului din seara aceasta. Romania se afla pe pozitia a treia in grupa dupa infrangerile din luna octombrie.

Componenta echipelor

  • Irlanda de Nord: McGovern – McLaughlin, Cathcart, Evans, Lewis – Dallas, McNair, Smith, McCann – Magennis, Washington. Antrenor: Ian Baraclough
  • Romania: Tatarusanu – Nedelcearu, Mitrea, Toșca – Cr. Manea, Bicfalvi, R. Marin, Camora – Man, Alibec, Al. Maxim. Antrenor: Mirel Radoi
  • Stadion: Windsor Park (Belfast), capacitate 18.615 de locuri
  • Arbitru: Sandro Scharer / Asistenti: Jan Köbeli, Jonas Erni (toti din Elvetia).
Romania nu a obtinut niciodata victoria la Belfast, insa echipa nationala au sansa sa incheie grupa pe locul 2: victorie cu Irlanda de Nord si un succes la masa verde impotriva Norvegiei, dar si un rezultat favorabil in partida dintre Austria si Norvegia.
Echipa nationala va juca cu banderole negre la Belfast si se va tine un moment de reculegere in memoria victimelor incendiului de la Spitalul Piatra Neamt.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here