ColorOS 11 este versiunea personalizata de Android care va fi disponibila pe telefoanele Oppo. Aceasta are la baza Android 11 si le ofera utilizatorilor noi functii si posibilitati de personalizare.

Utilizatorii se vor bucura de acelasi sistem de navigatie oferit de catre Google care se bazeaza pe gesturi, vor avea parte de tastatura Gboard, iar experienta de personalizare va fi similara cu cea oferita de Google.

Cateva noutati aduse de ColorOS 11

Dark Mode-ul soseste in 3 nuante de culoare, de la foarte intunecat la mai putin intunecat. Always-On Display este o functie care le ofera utilizatorilor o imagine usor de personalizat pe baza unor sabloane speciale. ColorOS 11 vine si cu un sistem simplu si rapid de realizarea tonurilor de apel, cu 10 tonuri de baza care pot fi modificate si editate.

ColorOS 11 va deveni disponibil de la inceputul anului 2021, dar varianta beta va intra in teste de anul acesta. Modelel Oppo Find X2 si Reno 3 vor primi varianta beta din luna noiembrie 2020. Alte modele confirmate cu ColorOS 11 sunt Reno2 Z, RenoZ, Reno2, Reno 10x Zoom, Reno, A72, A52, A91, A5 2020, A9 2020.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here