Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Una dintre schimbarile pe care le aduce Covid-19 este cresterea numarului celor care lucreaza remote. Telemunca este o forma de organizare sau de desfasurare a muncii, care ne permite sa ne gestionam sarcinile din mediul de lucru cu ajutorul tehnologiei informatiei si comunicarii. Totodata, nivelul acesteia nu pare sa scada atat datorita schimbarilor post coronavirus, cat si datorita  flexibilitatii, sigurantei si a productivitatii pe care o demonstreaza. Mai mult chiar, timpul alocat navetei, nevoia unui spatiu de lucru si gestionarea acestuia sunt reduse cu ajutorul ei, facand telemuca o alegere inteleapta atat pentru angajat cat si pentru angajator.

Pentru a reduce si mai mult costul telemuncii, Godeal24 va pune la dispozitie o oferta de software. Cu aceste discounturi mari la licentele originale si valabile global pentru Windows 10 Pro si Windows 10 Enterprise LTSC, pasionatii de business si PC pot economisi sume mari de bani din cheltuielile destinate software-ului si isi pot redirectiona bugetul catre hardware mai rapid.

Oferta Basic Promo
Lucratul de la distanta, cofortabil si stabil, trebuie sustinut de un sistem de operarare si software adecvat. Aplica codul corespondent in cosul de cumparaturi pentru a beneficia de acest discount masiv.

Jumatate de pret la Windows
Cod Cupon: EBW50
Godeal24 iti ofera o modalitate sigura si eficienta, de a-ti cumpara software original pentru noul tau computer sau de a-ti imbunatati performata coputerului ce are o versiune mai veche de Windows.

Oferta Premium Bundle
Cod Cupon: EBW62

Mai multe oferte – 55% reducere
Cod Cupon: EBW55
Cauti software pentru acasa, studiu sau uz profesional? Produsele listate sunt ceea ce cauti si la un pret bun.

Procesul de achizitie este simplu si poate fi facut prin mai multe metode de plata, desigur cu livrare gratuita. Toate promotiile si reducerile speciale prezentate mai sus sunt limitate conform stocului disponibil. Daca vrei sa faci un upgrade de software in perioada sarbatorilor, cu siguranta ar trebui sa profiti de ofertele de mai sus.

Daca se intampla sa intampini probleme sau pur si simplu ai intrebari de adresat, echipa lor de suport clienti este acolo sa te ajutate atat cu cuvinte, cat si cu fapte! Pentru orice tip de contact, doar trimite-le un mail la urmatoarea adresa: service@godeal24.com.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here