In ceea ce priveste achizitia unui laptop, pentru a mai reduce din costuri, o parte dintre oameni opteaza spre produsele care nu au preinstalat sistemul de operare. Un alt motiv care poate justifica aceasta decizie de cumparare se refera la accesul la versiuni fara licenta sau piratate. Plecam de la premisa ca sistemul de operare este sufletul computerului si la fel ca in viata, avem nevoie de un suflet bun pentru a reusi sa ne atingem scopurile.

Au apus vremurile cand licentele pentru Windows costau foarte mult si putini erau oamenii care investeau bani in asa ceva. Astazi, lucrurile arata diferit chiar si in materie de sisteme de operare. Iata cateva exemple insotite de preturile aferente:

Windows 10 Home OEM CD-KEY (32/64 Bit) – 11,78 euro;
Windows 10 Pro Profesessional CD-KEY (32/64 Bit) – 12,6 euro / (2 PC) – 18,39 euro;
Windows 10 Entreprise 2019 LTSC – 12,79 euro.

Pachetul Office:
Microsoft Office 365 (1 year) 1 Device (Windows) – 15,99 euro;
Microsoft Office 2019 (Home and Student/ 1 User) – 19,19 euro;
Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1PC) – 24,30 euro;
Microsoft Office 2019 Profesional Plus CD-KEY (1PC) – 49,59 euro.

Microsoft ofera si mix-uri intre Windows si pachetul Office:
Windows 10 Home + Office 2016 Pro – Bundle – 26,39 euro;
Windows 10 Home + Office 2019 Pro – Bundle – 48,79 euro;
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro – Bundle – 29,29 euro;
Windows 10 Pro + Office 2019 Pro – Bundle – 57,34 euro.

Licenta legala – avantaj sau bani aruncati pe fereastra?
Concret, esti scutit de orice fel de grija daca sistemul tau de operare are licenta legala. In acest sens vei putea sa descarci sau sa instalezi toate actualizarile importante inclusiv pe cele de securitate. Partea si mai frumoasa este ca vei avea acces la actualizarile care implica o noua versiune. Utilizatorii care aveau instalate versiunile Windows 7 si 8.1 au putut sa faca trecerea gratuit la Windows 10 (la fel cum se intampla cu update-ul pe smartphoneurile iOS si Android).

Licenta iti protejeaza calculatorul in fata atacurilor hackerilor, iar Windows Firewall monitorizeaza tot volumul de informatie care ajunge de pe Internet in dispozitivul tau.
Un alt avantaj al detinerii unei licente Windows se refera la asocierea computerului cu contul Microsoft, iar toate informatiile vor fi sincronizate in cloud. Vei avea acces la Microsoft Store de unde vei putea sa descarci aplicatiile tale preferate. Avand o licenta legala computerul tau va trece cu brio peste orice audit software.

De unde poti achizitiona licenta pentru Windows 10
Licenta pentru Windows 10 o poti achizitiona de pe www.microsoft.com.
Ofertele mentionate in acest articol le gasiti in magazinul online specializat www.g2deal.com.
Astfel de produse le puteti gasi si in alte magazine online precum Emag, Altex, evoMag sau pe site-uri precum www.CDKEYoffers.com, iar daca ai putina rabdare ai sansa sa iti cumperi licenta pentru sistemul tau de operare la un super pret.

Microsoft acorda suport telefonic pentru produsele sale instalate legal. De asemenea, compania a pus la dispozitie si un numar de telefon pentru a obtine suport tehnic (021 204 70 40, numar cu taxare normala).

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here