Compania elvețiană Hublot este binecunoscută pentru ceasurile sale de lux, dar producătorul are mai multe ceasuri conectate (smartwatch-uri) disponibile pentru cumpărare și pentru cei care doresc să fie la curent cu tehnologia.
După cum vă puteți imagina, aceste ceasuri inteligente sunt foarte scumpe, deoarece Hublot utilizează materiale premium precum safir și titan. Din păcate, aceste ceasuri inteligente nu sunt atât de noi când vine vorba de tehnologia din interior, așa că veți plăti mulți bani pentru un produs deja învechit.
Cazul în cauză, noul ceas inteligent Hublot realizat din materiale premium și care rulează Wear OS 3.0 este alimentat de Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, un chipset care a fost anunțat încă din 2020. Este puțin trist deoarece noul Big Bang E Gen 3 arată uimitor și este destul de rezistent, cel putin pe hartie.
Poate că publicului Hublot nu îi pasă cu adevărat de tehnologie, așa că faptul că Big Bang E Gen 3 are un chipset învechit nu îi va împiedica pe clienți să-l cumpere. Apropo de asta, Big Bang E Gen 3 vine în două variante, Black Magic și White Ceramic, și costă nu mai puțin de 5.400 de dolari.
Big Bang E Gen 3: Ceasul inteligent Hublot cu Snapdragon Wear 4100+ și funcționalități avansate
Pe lângă chipsetul Qualcomm Snapdragon Wear 4100+, ceasul inteligent are 1 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare internă. Deoarece rulează Wear OS by Google, veți putea accesa aplicații de pe Google Play și veți putea folosi Google Pay pentru a efectua plăți.
Big Bang E Gen 3 are rezistență la apă (evaluare 3ATM), un afișaj AMOLED de 1,39 inchi cu rezoluție de 454 x 454 pixeli (safir cu tratament antireflex), o baterie de 400 mAh care este suficientă pentru o zi de utilizare și 11 fețe de ceas digital.
Noul ceas inteligent Hublot vine cu curele din cauciuc alb sau negru și dispune de o mulțime de senzori, inclusiv monitor de ritm cardiac, accelerometru, giroscop, senzor de lumină ambientală, microfon, difuzor și motor DC (vibrație). Big Bang E Gen 3 are GPS încorporat, Bluetooth 5.0, Wi-Fi și compatibilitate cu plățile NFC.
Articol recomandat: Cipul acustic al computerului Harvard folosește unde sonore
Sursa: phonearena.com