Netflix a implementat o functie noua in cadrul platformei de streaming. Utilizatorii au optiunea de a edita sectiunea cu filme, seriale sau documentare pe care le-au vazut si care sunt listate pentru a continua vizionarea.

Sectiunea poarta denumirea ”Continue Watching” si permite vizionarea unui continut pe care un utilizator l-a vizionat partial. Exista utilizatori care nu doresc sa aiba toate titlurile in lista. Concret, daca un serial sau documentar vizionat partial nu a fost pe placul unei persoane, Netflix nu va mai afisa acel continut in lista respectiva. Utilizatorul are optiunea de a elimina din lista un titlu care nu ii este pe plac.

In prezent, aceasta functie este disponibila doar pentru dekstop, iar in viitorul apropiat va ajunge pe telefoanele si tabletele care ruleaza Android. In acest fel, utilizatorii vor avea posibilitatea sa elimine titluri din lista chiar de pe telefon sau tableta. Aceasta functie nu va fi disponibila pentru iPhone.

Cum elimini un titlu din lista

Operatiunea de eliminare este una foarte simpla:

  1. Tine apasat pe imaginea de previzualizare pentru un titlu;
  2. Selecteaza optiunea ”Remove From Row”.

Aceasta functie a fost asteptata de foarte multi utilizatori. De aceasta optiune beneficiaza un numar limitat de utilizatori, insa, in viitorul apropiat aceasta va fi disponibila pentru toti utilizatorii.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here