Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Romania o va intalni, in urmatorul meci din Preliminariile pentru EURO 2020, pe Suedia, formatia clasata pe locul al doilea in grupa F, cu un punct mai mult decat echipa “tricolorilor”. Meciul va fi transmis in direct incepand cu ora 21:45 de postul de televiziune ProTV pe data de 15 Noiembrie 2019.

Ce meciuri au ramas de jucat in Grupa F, Grupa Romaniei, pentru preliminariile Euro 2020?

  • 15 noiembrie 2019: Norvegia – Feroe, Romania – Suedia, Spania – Malta (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Malta – Norvegia, Spania – Romania, Suedia – Feroe (ora 21:45)

Scenariile calificarii nationalei  Romaniei de forbal la Euro 2020:

  1. batem Suedia cu 1-0 sau o diferenta de doua goluri si remizam cu Spania. Aici, ne bazam si pe succesul SUediei cu Feroe. Am avea acelasi numar de puncte cu nordicii, dar am avea avantajul rezultatelor directe.
  2. invingem Suedia si Spania, astfel vom face 20 de puncte in timp ce suedezii ar strange maximum 18.
  3. un succes cu 2-1 in fata Suediei, ar hotara calificarea la golaveraj, iar rivalii ar avea avantaj (ambele echipe au +9 acum), dar suedezii au meci cu Insulele Feroe si-l pot majora. Orice victorie a Romaniei, in afara de 1-0 si 2-1, ar avantaja tot Suedia, care ar avea mai multe goluri inscrise in duelurile directe.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here