Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Live Islanda – Romania, meci din barajul pentru Euro 2020. Ora de inceput a jocului este 21:45, ora locala a Bucurestiului si se joaca in Islanda.

Puteti urmari meciul online pe PROTV. Singura conditie aici este sa va autentificati, dar nu este deloc complicat, puteti sa o faceti cu Facebook.

Romania s-a clasat pe locul patru in Grupa F, dar joaca barajul datorita parcursului din Liga Natiunilor.
Romania – Islanda se joaca pe 26 martie 2020 si daca invingem vom juca ultimul meci de la baraj euro 2020, pentru calificare, cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Tricolorii vor juca ambele meciuri in deplasare. In situatia in care vom trece de baraj grupa Romaniei la Euro 2020 va fi grupa C, grupa formata din echipele nationale ale Olandei, Ucrainei si Austriei.

Meciul dintre Islanda si Romania va beneficia de sistemul VAR, fiind prima data cand „tricolorii” vor avea parte de acest sistem de arbitraj.

Programul echipei nationale daca se va califica la Euro 2020 va fi urmatorul:
– Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională)
– Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională
– Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here