Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cunoasterea unei limbi straine a devenit un must-have. Indiferent ca vorbim despre job-uri, calatorii, tehnologie, muzica sau filme, limbile straine sunt la tot pasul. In companiile multinationale cunoasterea limbii engleze este vitala. Daca esti vorbitor si de a doua limba straina, vei avea numai avantaje.

Exista oameni care regreta ca nu le-au invatat de la scoala, iar in lipsa lor se confrunta cu tot felul de neplaceri si esecuri. Chiar si asa, niciodata nu este prea tarziu sa inveti o limba straina. Ai nevoie de putina vointa si de un curs optim, foarte bine structurat si explicat.

In mediul online si nu numai, sunt foarte multe variante de cursuri. Noi suntem de parere ca este necesar sa te informezi corect inainte sa incepi cursul propriu-zis. Polyglot este o companie care creeaza cursuri de limbi straine pentru oamenii din Slovacia, Cehia, Polonia si Romania.

Compania ofera cursuri integrale pentru 8 limbi straine si anume: engleza, franceza, spaniola, olandeza, germana, italiana si rusa.

De ce sa alegi un curs de limbi Polyglot?

Procesul de invatare este diferit, iar abordarea este multidirectionala. Din aceste motive, cursantii vor reusi sa vorbeasca o limba straina la fel de fluent si natural ca limba materna. Varietatea exercitiilor si provocarilor din platforma vor genera cresterea nivelului de incredere in propriul discurs oral.

Care sunt avantajele unui curs Polyglot?

Cel mai probabil, vrei sa eviti acele cursuri fara aplicabilitate practica, bazate pe notiuni interminabile de teorie. Cursurile Polyglot abordeaza o noua perspectiva de invatare, fara reguli de gramatica plictisitoare. Accentul este pus pe expresii conversationale folosite in toate situatiile de viata, dar si pe consolidarea memoriei prin exercitii simple si repetitii.

 

Vocabular si expresii

Fiecare unitate de invatare este insotita de imagini sugestive, iar procesul de invatare va fi intuitiv si firesc. Vocabularul este structurat pe o gama foarte larga de situatii de care ne lovim zilnic, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Cu Polyglot curs de limbi vei darama orice bariera lingvistica.

Cate putin in fiecare zi

30 de minute in fiecare zi sunt suficiente pentru un curs de limbi Polyglot. Puteti uita de platformele de invatare care va rapesc cateva ore zilnic pentru invatare. In acest fel, procesul de memorare va fi mai eficient si vei incepe sa vorbesti cursiv o limba straina.

3 niveluri de invatare

Polyglot curs de limbi este varianta ideala pentru orice persoana care doreste sa invete sau sa aprofundeze o limba straina, indiferent de nivelul cunostintelor pe care le detine in acel moment. Cursurile sunt structurare pe 3 niveluri de invatare: de baza, intermediar si avansat. In momentul in care ati finalizat un nivel de invatare, puteti trece la celalalt. Cu alte cuvinte, beneficiati de 3 cursuri la pretul unuia.

Certificat de absolvire

Acest document este oricand binevenit si va fi o confirmare a absolvirii unui curs Polyglot. Certificatul este emis gratuit dupa finalizarea celor 3 nivele de invatare si promovarea examenului final.

Poti invata de oriunde

Cursurile de limbi Polyglot nu presupun deplasarea intr-un loc special amenajat. Puteti invata de acasa, din curte, din parc sau din orice alt loc care va face placere. Timpul pe care l-ati fi petrecut pe drum pana la sala de curs, il veti putea petrece alaturi de cei dragi.

 

Ce implica procesul de invatare?

Asa cum am zis, teoria si regulile clasice si plictisitoare nu fac parte din cursurile Polyglot. Nivelurile de invatare cuprind elemente cum ar fi:

  • inregistrari in care se invata pronuntia corecta;
  • fraze si expresii cu utilitate in viata reala;
  • imagini care va ajuta sa va amintiti cuvintele si expresiile invatate anterior;
  • asocieri vizuale.

Calitate inainte de toate

Echipa Polyglot a depus toate eforturile pentru a oferi cursuri de limbi straine practice si concentrate. Facilitarea invatarii unei limbi straine indiferent de varsta cursantului este obiectivul care a stat la baza dezvoltarii cursurilor de limbi straine Polyglot.

Ce mai astepti? Incepe chiar azi un curs de limbi Polyglot si vorbeste o limba straina exact ca un nativ!

 

Recomandari