IPhone 12 de la Apple este deja supus unei scurgeri de informatii. Ca atare, acest articol va rotunji tot ceea ce stim pana acum. Sunt multe de apreciat si, de asemenea, unele dezamagiri. Insa, in general, Apple se indreapta spre cel mai interesant upgrade al iPhone-ului in ani.

Camera foto – stirea principala pentru iPhone 12 este miscarea Apple pentru a integra o camera 3D de lunga durata. Acest lucru a fost aflat din mai multe surse si va permite iPhone 12 sa-si mapeze activ mediul de pana la aproximativ 15 metri. Acesta va fi bazat pe laser, spre deosebire de gama de 25-50 de centimetri a sistemului de mapare 3D bazat pe proiector, utilizat in Face ID pe partea din fata a iPhone-urilor actuale.

Design – Poate ca singura zona in care iPhone 12 poate dezamagi este modul in care arata. Cu concepte mai radicale aparent in afara radarului, a fost acum descoperit un design mult mai de baza (aproape identic cu iPhone X / XS / 11 Pro). Mai este timp sa se schimbe acest lucru, insa Apple pare sa faca cele mai mari avansuri pe plan intern in acest an. Noi informatii despre seria iPhone 12 si iPhone 12 Pro au scos la iveala faptul ca un iPhone 12 de 5,4 inci mai mic se va alatura modelului standard de 6,1 inchi si ambele vor fi echipate cu camere duale si modernizate pe afisaje OLED. Aflam, de asemenea, ca iPhone 12 Pro va fi de 6,1 inci (in plus fata de predecesorii sai de 5,8 inci), in timp ce iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci va fi cu 0,2 inci mai mare decat iPhone 11 Pro Max.

Display – Desi pot parea la fel ca vechea generatie, noua familie iPhone 12, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max isi va modifica dimensiunile ecranului cu panouri mai mari si mai mici:

– iPhone 12: 6,1 inch (la fel ca iPhone 11)
– iPhone 12 Pro: 5,4 inch (Vs 5,8 inch iPhone 11 Pro)
– iPhone 12 Pro Max 5G: 6.7 inch (Vs 6.5-inch iPhone 11 Pro Max)

Biometrie – Nu se asteapta ca Face ID-ul sa se schimbe prea mult la iPhone 12, in afara de modificari usoare de performanta si, poate, o crestatura fractionala mai mica. Touch ID integrata in afisaj, este un lucru major despre care se vorbeste in privinta noului iPhone.

Performanta – Apple si-a reinnoit acordul exclusiv de productie cu TSMC pentru a fi singurul furnizor de chipset-ul A14 pentru noul gen cu productie incepand inca de la Q2. DigiTimes relateaza ca va fi primul cip din seria A care va fi fabricat cu un proces de 5 nm (A12 / A13 au fost 7 nm), care ar trebui sa creasca performanta si eficienta.

Conectivitate / Retea – exista multe speculatii ca portul Lightning va fi inlocuit cu USB-C, insa dupa cum spuneam acesta informatie este doar o speculatie mai ales avand in vedere ca se discuta ca modelele de iPhone in urmatorii ani dupa 2020 nu se vor mai incarca prin intremediul unui port ci doar wireless. Ca atare, introducerea USB-C pentru o perioada scurta de timp ar parea inutila.
Mai sigur, este sosirea 5G. Apple va introduce 5G pe toata gama iPhone 12. Va oferi suport atat pentru bandele mmWave cat si pentru sub-6GHz.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here