Hyundai Romania a dat startul unei campanii de rechemare in service a soferilor care conduc modelul Hyundai i20. Campania vizeaza un numar de 402 autoturisme. Producatorul trebuie sa instaleze pe modelul vizat un cablu extensie TMK.

Constructorul sud-coreean recomanda soferilor notificati sa se prezinte in cel mai scurt timp la unitatile service autorizate pentru efectuarea gratuita a lucrarilor de instalare. Instalarea extensiei cablu TMK (Tire Mobility Kit) nu influenteaza siguranta automobilelor.

Ce spune Hyundai Romania

„Vor fi trimise scrisori personalizate de informare tuturor utilizatorilor de autovehicule afectate de aceasta Campanie de Rechemare si pentru care detinem date de contact corecte si complete (min: nume, adresa) cu indicatia de a se prezenta la cel mai apropiat Atelier Hyundai din Reteaua autorizata Hyundai Auto Romania. Scopul actiunii: instalare cablu extensie a kid-ului de pana. Operatiunea nu presupune costuri din partea clientilor. Durata aproximativa de interventie este de 0.2 ore)” se arată formularul de notificare.

Recomandari