Google Maps a primit constant functii noi precum informatii despre trafic, limite de viteza si chiar review-uri ale restaurantelor si magazinelor. In contexul crizei sanitare aplicatia devine si mai utila. Aceasta va afisa informatii despre situatia infectarilor cu noul Coronavirus.

Google Maps ofera statistici referitoare la numarul de cazuri de Coronavirus

Filtrul COVID-19 poate fi activat, iar informatiile se suprapun peste harta locala. Google Maps va oferi date cu privire la media numarului de cazuri la 100 000 de persoane din zona respectiva.

Datele vor fi colectate cu ajutorul unor companii municipale. Este important de mentionat ca exista ”riscul” ca aceste informatii sa nu fie in totalitate exacte. Pe langa consultarea Google Maps este important sa va informati si dintr-o sursa oficiala precum Ministerul de Externe cu privire la zonele in care doriti sa calatoriti.

Aceasta functie se afla in teste deocamdata si nu este disponibila publicului larg. In prima faza Google ofera noile functii catre un numar destul de mic de utilizatori, iar apoi creste treptat disponibilitatea. Exista sanse mari ca aceasta functii sa fie disponibila pentru toti utilizatorii Google Maps pana la finalul anului 2020.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here