Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Halloween-ul este la finalul lunii octombrie, iar anul acesta, din cauza crizei sanitare, nu vom purta costumele infricosatoare la evenimentele tematice organizate in general de cluburi.

Chiar si asa, daca iti doresti sa intri in atmosfera specifica de Halloween poti urmari filme de groaza din confortul casei tale. Mai jos regasesti cateva sugestii pentru noaptea de Halloween.

Midsommar (2019)

In regia lui Ari Aster, filmul demonstreaza ca sperieturile nu trebuie sa aiba loc pe timpul noptii. Actiunea se desfasoara intr-o comunitate mica si izolata din Suedia, iar personajul principal interpretat de Florence Pugh descopera ca cele mai frumoase locuri ascund cele mai infricosatoare secrete.

It (2017)

Din 27 in 27 de ani, clovnul Pennywise se intoarce in Derry cu scopul de a teroriza copii de acolo. In varianta din 2017, It este interpretat de Bill Skarsgard.

A Quiet Place (2018)

Este considerat unul dintre cele mai bune filme care a fost lansat in ultimii ani. A Quiet Place aduce in prim plan ideea ca oamenii nu trebuie sa vada monstrii pe ecran pentru a se teme de ei. Protagonistii sunt o familie care trebuie sa fie complet silentioasa pentru a nu fi vanata de monstrii care ar putea sa-i devoreze in orice clipa.

Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep este continuarea unuia dintre cele mai cunoscute si apreciate filme de groaza la nivel mondial, The Shining care a fost lansat in 1980. Filmul prezinta povestea lui Dan Torrance care trebuie sa protejeze o fata tanara cu abilitati paranormale de un cult foarte periculos.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here