Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Discovery+ este o noua platforma de streaming care se va lansa in mai multe etape la nivel mondial. Din 4 ianuarie 2021, noul serviciu de streaming devine disponobil pentru utilizatorii din Statele Unite ale Americii.

Ce vedem pe discovery+

Platforma dispune de peste 55 000 de episoade ale emisiunilor renumite Discovery, colectiile BBC Natural History, A&E Networks, Group Nine si multe altele. De asemenea, noul serviciu va include si materiale originale din partea unor povestitori precum Chip si Joanna Gaines, Sir David Attenborough, David Schwimmer, Will Packer, Kevin Hart si Bobby Flay.

Conform unui comunicat de presa remis de News.ro, Discovery+ va include continut din mai multe zone cum ar fi lifestyle, relatii, casa, mancare, crime, aventura, istoria naturii, stiinta, tehnologie, mediu, etc.

„Am lucrat metodic in ultimii doi ani pentru a duce toate avantajele noastre strategice inspre lansarea discovery+, inclusiv parteneriate de distributie si publicitate in toata lumea, o oferta de talie mondiala a unor branduri de calitate, personalitati autentice si cea mai mare plaja de continut la lansare, precum si o vasta gama de emisiuni exclusive. Prin discovery+ avem oportunitatea de a livra produsul definitoriu al lumii in ce priveste poveştile inspirate din realitate, aducand in orice casa si utilizatorilor de pe dispozitivele mobile o oferta clara si vasta care acopera o varietate de stiluri de viata si situatii reale”, a transmis David Zaslav, presedinte si CEO al Discovery Inc.

Primul val de state in care se va lansa discovery+ cuprinde 25 de state precum SUA, Marea Britanie sau Irlanda. Cel mai probabil, Romania va fi in a doua sau a treia etapa de lansare a noului serviciu de streaming.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here