Vei vedea in acest articol cum poti sa primesti despagubire pentru zbor anulat, intarziat sau amanat, legatura pierduta, imbarcare refuzata, intarzierea, deteriorarea sau disparitia bagajelor sau pentru greva companiei aeriene, indiferent daca calatoresti in Europa, SUA sau international.

Milioane de pasageri aerieni calatoresc anual, iar o parte foarte mare dintr acesti calatori nu stiu ca exista o lege care protejeaza drepturile pasagerilor aerieni in caz de intarziere zbor, anulare zbor, refuz la imbarcare sau bagaje pierdute in timp ce se afla in tranzit.

👉 Vezi aici care sunt drepturile pasagerilor care calatoresc cu avionul: http://bit.ly/36YP0db

Zbor intarziat – Despagubire intarziere zbor

Se poate intampla sa ai parte de un zbor intarziat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa accepti acest lucru. Afla cum poti face o reclamatie pentru zbor intarziat, cum sa revendici o despagubire si verifica cat ar putea fi aceasta despagubire accesand link-ul de mai jos:
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/2tDqDDn

Zboruri anulate – afla ce trebuie sa faci

Afla ce trebuie sa faci pentru a obtine o despagubire in situatia in care zborul tau a fost anulat, iar planurile tale au fost puse in incurcatura din cauza acestei situatii.
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/35Iy6PS

Despagubire pentru pierderea zborului de legatura

In situatia in care ai pierdut zborul de legatura si crezi ca ai putea avea dreptul la o despagubire trebuie sa tii cont de cateva lucruri importante. In cazul in care conexiunea pierduta indeplineste anumite conditii, s-ar putea sa ai dreptul la o despagubire de pana la 600€.
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/38XoBhz

Imbarcarea in avion refuzata

In cazul in care compania aeriana nu va permite imbarcarea chiar daca nu ati gresit cu nimic, cunoasterea drepturilor de pasageri aerieni va va ajuta sa stiti ce aveti de facut in cazul unui refuz la imbarcarea in avion.
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/38Xri2K

Intarzierea bagajului sau probleme cu acesta

Sunt situatii in care bagajul nu ajunge odata cu tine, ajunge cu intarziere, deteriorat sau si mai rau acesta nu ajunge deloc. In aceste situatii poti obtine despagubiri de pana la 3.500$.
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/38Xri2K

Despagubiri datorate in cazul unei greve a angajatilor companiei aeriene

Cand personalul sau echipajul unei companii aeriene se afla in greva, se ajunge adesea la perturbari grave ale zborurilor. Acest fapt provoaca multe neplaceri pasagerilor aerieni, datorita confuziei aparute pe masura ce zborurile se anuleaza.
👉 Afla detalii si verifica despagubire aici: http://bit.ly/2sRUHL2

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here