Una dintre cele mai bune solutii prin care iti poti gasi cazare ieftina atat pentru vacanta cat si pentru orice alt tip de calatorie, indiferent de locul in care vrei sa mergi,  o reprezinta site-ul www.airbnb.com. Acest site este cea mai buna alternativa daca te-ai saturat de site-urile foarte cunoscute de booking, nu dam nume.  Si nu este neaparat doar o alternativa, este si o solutie prin care iti poti gasi cazarea pentru vacanta mult mai ieftina.

Daca doresti sa folosesti acest website pentru a-ti gasi cazare pentru vacanta, inscrie-te apasand butonul de mai jos si vei primi, prin intermediul nostru, pana la 220 de lei, bani pe care ii vei putea folosi pentru plata cazarii.

airbnb.com in principiu functioneaza in felul urmator: o persoana fizica sau juridica care doreste sa isi inchirieze casa, apartamentul sau o camera din casa/apartament se inscrie pe acest website, trece printr-o serie de verificari si in cele din urma, daca indeplineste toate conditiile (destul de stricte), isi pune casa la dipozitie contra unei sume de bani, mai mica decat ar fi la un hotel, pensiune sau orice alta unitate care inchiriza spatii in regim hotelier si mai mica decat ar fi sa gasesti pe majoritatea site-urilor de booking.

In general cei care aplica pentru a-si da casa spre inchiriere, folosesc aceste case/apartamente doar in acest scop, insa sunt si exceprii. Tocmai din acest motiv aceste cazari cat si proprietarii lor sunt foarte ok din toate punctele de vedere (curatenie, facilitati, ospitalitate).

Nu uita, daca daca vrei sa experimentezi acest website si sa iti gasesti cazare prin intermeniu lui, foloseste buronul de mai jos si vei primi un voucher airbnb.com de pana la 220 de Lei.

Recomandari