Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Crearea de imagini atractive devine posibila daca aveti timp liber si dorinta de a desena, iar sabloanele gata facute de picturi pe numere ne vor ajuta si in acest sens.

Atunci cand alegeti, trebuie sa acordati atentie urmatorilor parametri principali:

1. Baza desenului.

Cea mai comuna si convenabila baza este cartonul, pe care este convenabil sa desenati, nu exista riscul ca vopseaua aplicata sa se prelinga. Canvasul este o baza mai profesionala, datorita suprafetei sale poroase necesita abilitati speciale pentru a lucra cu el. Picturile pe lemn arata neobisnuit si atractiv, permitandu-va sa creati panze impresionante si masive, dar lucrul cu lemnul necesita mai multa atentie atunci cand aplicati stratul de vopsea.

2. Nivelul de dificultate al picturii

Imaginile pot fi cele mai simple, constand din elemente mari separate, precum si panze complexe cu multe detalii mici.

Nivelul simplu (incepator) nu necesita nicio abilitate speciala si consta din suprafete mari pentru pictura uniforma.

Nivelul intermediar presupune o sarcina de munca moderata asupra artistului, dar necesita si calificari superioare.

Nivelul dificil este asociat cu prezenta unor perseverente semnificative, rezistenta si rabdare si este asociat cu un studiu atent al micilor detalii. Orice miscare gresita a pensulei va necesita revopsirea zonei finisate cu culoarea dorita din cauza dimensiunii mici a celulelor. Panzele complexe de pictura pe numere sunt greu de colorat pentru persoanele cu deficiente de vedere si necesita mai multa concentrare si efort.

3. Tipuri de vopsele si ambalajele acestora

Daca va ganditi ce pictura pe numere sa alegeti, fiti atent la felul in care sunt ambalate vopselele. Vopselele acrilice pot fi prezentate intr-un set sub forma de borcane si tuburi. Borcanele sunt mai convenabile, dar pastrarea vopselelor in borcane permite ca acestea sa se usuce, asa ca incercati sa insurubati capacul cat mai curand posibil dupa utilizare. Tuburile sunt mai economice, dar nu sunt atat de convenabile de utilizat din cauza formei lor specifice si a necesitatii de a calcula presiunea.

Sfaturi pentru alegerea unei picturi pe numere

Evident, parcelele simple si suprafetele mari pentru colorarea uniforma la un nivel simplu sunt mai potrivite pentru incepatori. Panzele complexe cu mai multe straturi cu multe detalii mici trasate pot fi pictate de un artist amator cu o oarecare pregatire anterioara.

Este mai bine sa incepeti sa pictati din coltul din stanga sus si apoi sa lucrati spre dreapta jos, astfel incat vopseaua sa nu se amestece in procesul de creatie. Colorarea se face mai intai cu vopsea deschisa la culoare, pentru a putea corecta in cazul unor erori prin aplicarea de nuante inchise care sunt mai vizibile pe panza.

O activitate captivanta sub forma colorarii de picturi pe numere personalizate va va permite sa va realizati pe deplin abilitatile creative, sa va dezvoltati abilitatile si gustul artistic, sa va distrati si sa ajungeti cu o capodopera pitoreasca realizata cu propriile maini.

Recomandari