Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Înregistrarea unui appel pe Android poate fi destul de ușoară, însă depinde foarte mult dacă Google permite sau nu să folosiți uneltele încorporate sistemului.

Cu toate acestea, există pe Google Play Store destul de multe alternative, precum și câteva metode externe, în cazul în care niciuna dintre aplicații nu vi se pare utilă.

Astfel, fie că doriți să luați notițe mai târziu dintr-o conversație, fie că aveți nevoie de întreaga conversație pentru transcriere, mai jos un ghid despre cum puteți proceda.

Primul pas de făcut ar fi să verificați dacă înregistrarea apelului care vă interesează este legală

Întotdeauna este bine să îi preveniți pe cei cu care discutați că intenționați să înregistrați apelul. Sunt țări în care este permis să înregistrați apeluri, însă în alte țări trebuie să obțineri acordul în acest sens. Cel mai bine este să vă luați toate măsurile de siguranță.

Phone by Google poate fi folosit în unele situații pentru a înregistra direct apelurile. În cazul unor tipuri de telefoane, posibil însă ca aceasta aplicație să nu funcționeze pentru înregistrare.

Ce trebuie să faceți atunci când folosiți Google Phone ?

 • Pe ecranul de apel, apăsați butonul negru «Înregistrează»
 • Când ați încheiat apelul, pur și simplu apăsați «stop».

De ținut minte că funcționează numai dacă sunteți déjà în timpul apelului și atâta timp că apelul nu se află în așteptare sau în modul conferință. Atunci când vreți să ascultați înregistrarea, mergeți în «Recente» sau «Istoric» și apăsați butonul «Play».

Cum puteți seta înregistrare automată în aplicația Google Phone

 • În aplicație dați click pe cele 3 puncte verticale în partea dreaptă sus, apăsați apoi “Setări” și după aceea “Înregistrare apel”
 • Găsiți opțiunea «Înregistrează întotdeauna». Apoi selectați «Numere care nu sunt în agenda»
 • Selectați “Înregistrați întotdeauna”.

În cazul în care doriți să înregistrați conversațiile numai cu anumite contacte:

 • În meniul de înregistrare apeluri, găsiți opțiunea “Înregistrați apeluri” și apoi “Numerele selectate»
 • Selectați «Înregistrați întotdeauna numerele selectate»
 • Apăsați butonul “+”. După aceasta veți putea alege din agendă numerele dorite pentru a înregistra convorbirile. După ce ați finalizat selecția, apăsați “Înregistrați întotdeauna”. Repetați aceeași procedură pentru fiecare contact.

Înregistrarea apelurilor cu aplicația Google Voice

Google Voice permite accesarea numărului de telefon prin intermediul mai multor dispozitive și înregistrarea apelurilor primite.

Pentru a putea folosi aplicația, în primul rând trebuie să vă creați un cont Google Voice și apoi să urmați cei trei pasi de mai jos.

 • Mergeți în meniul «Setări» și apoi în «Opțiuni apeluri și apeluri de intrare». Aceasta va permite să accesați opțiuni extra accesând tastatura în timp ce sunteți într-un apel
 • Atunci când primiti un apel, apăsați tasta 4 pentru a înregistra. O voce automată va menționa că apelul se înregistrează
 • Dacă doriți să opriți înregistrarea înainte de finalizarea apelului, apăsați din nou tasta 4.

Înregistrarea va fi disponibilă în categoria mesaje vocale din aplicație sau poate fi transmisă pe e-mail.

Alte servicii de înregistrare apeluri

Există o multitudine de aplicații gratuite sau contra cost pentru înregistrarea apelurilor, disponibile în Google Play Store. Una dintre cele mai bine cotate este Appliqato Automatic Call Recorder.

Metode externe de înregistrare apeluri

Aceasta poate pur și simplu să însemne conectarea telefonului la o boxă și înregistrarea să o faceți cu un alt dispozitiv. De menționat că în acest caz, calitatea înregistrării nu va fi cea mai bună.

Recomandari