iPhone-urile din ultimii ani sunt din ce in ce mai generoase cu spatiul de stocare interna. Cand ai un terminal cu 512 GB memorie interna, backup-ul poate deveni putin mai complicat.

Apple le permite utilizatorilor sa efectueze backup in Cloud si sa restaureze toate informatiile prin intermediul unei conexiuni la internet. Desigur, procesul poate sa dureze chiar si o zi intreaga. Se recomanda efectuarea unui backup la intervale regulate de timp cu ajutorul lui iTunes, pe laptop sau desktop. In acest caz, daca iti iei alt telefon sau acesta se strica, nu vei pierde nimic din ceea ce ai stocat in el.

In mod implicit, iTunes pozitioneaza backup-ul pe partitia principala a sistemului de operare deoarece cei mai multi dintre utilizatori au cel mai mult spatiu liber in acea zona. iTunes nu dispune de o optiune prin care sa poti alege locul unde sa salvezi backup-ul.

iPhone backup extractor – aplicatia care iti permite sa salvezi backup-urile in orice loc din computer/ desktop

Partea buna este ca cineva s-a gandit si la acest aspect si a creat un program care automatizeaza posibilitatea schimbarii locatiei backup-ului. Programul respectiv este disponibil contra cost, insa functia respectiva poate fi utlizata in mod gratuit pe terminale Mac sau Windows.
Aplicatia se numeste iPhone Backup Extractor si poate fi descarcata grauit de aici. Iata ce pasi ai de urmat dupa instalare:
  • Deschide aplicatia;
  • Acceseaza sectiunea Backups;
  • Apasa pe Change din coltul din dreapta, jos;
  • Alege noua locatie din laptop/desktop unde vrei sa salvezi backup-urile;
  • Ok.

Modificarea se aplica in timp real. Ulterior poti intra in iTunes si sa faci backup la telefon. Copia de siguranta va merge in noua locatie pe care tu ai ales-o mai sus.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here