Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Tinker este un smartphone lansat de compania romaneasca CryptoDATA. Acesta este dedicat gaming-ului si videoconferintelor. Noul terminal va fi prezentat in data de 2 octombrie 2020 in cadrul unui eveniment online.

Cateva aspecte tehnice despre Tinker

Pana la aceasta ora reprezentantii CryptoDATA nu au dezvaluit foarte multe detalii referitoare la noul telefon. Stim ca in interior se va regasi o baterie de 5000 mAh, va fi echipat cu un sistem cu 4 senzori foto in partea din spate si va integra difuzoare speciale pentru redarea de voce in teleconferinte.

In ceea ce priveste sistemul de operare, Tinker va utiliza o versiune de Android personalizata, iar utilizatorii vor putea rula aplicatii in mod picture-in-picture. De asemenea, reprezentantii companiei au spus ca procesorul va rula la frecvente mai mari decat modelel concurente de la Samsung si Huawei.

„De curand am luat in considerare o altă nisa de piata si putem sa atacam piata multimedia pe partea de gaming si conferinte video, fie ca vorbim de scoala de acasa sau companii. Este un dispozitiv de tip smartphone, dar cu capabilitati de gaming si conferinte video”, a declarat Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA pentru Economica.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here