Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

La un moment dat în viață, orice bărbat trebuie să își achiziționeze un costum, pentru diverse evenimente. Este adevărat că un costum business de calitate poate fi purtat mai mulți ani, sunt evenimente pentru care este nevoie de ceva de calitate superioară.

Costum business potrivit pentru entry-level
Orice proaspăt absolvent de facultate care urmează să aibă o perioadă cu interviuri de angajare, trebuie să aibă în garderobă 1 sau 2 costume de tip business. Cele mai potrivite culori pentru un astfel de costum sunt gri închis, gri cărbune, albastru închis sau chiar negru. Aceste nuanțe sunt potrivite pentru bărbați de toate staturile și formele. Se poate opta și pentru un costum în dungi, însă acestea nu trebuie să fie foarte evidențiate.

Pentru persoanele cu buget redus, cel mai sigur este să opteze pentru costum de culoare gri închis sau gri cărbune. Aceste nuanțe sunt potrivite pentru orice fel de cămașă și pantofi negri.

Persoanele care preferă nuanțele de albastru închis, le pot asorta cu o cămașă pastel, roz, bleu sau mov, cu pantofi și curea în nuanțe de maro.

Costum potrivit pentru business star
După o perioadă în care ați dovedit că sunteți potrivit pentru jobul vizat, este o idee bună să începeți să atrageți atenția și să vă personalizați ținuta, în special în timpul întâlnirilor importante. Pentru astfel de momente, este recomandat să purtați costume deschise la culoare : gri deschis, albastru deschis spre bleu. Pentru un stil aparte, optați pentru un costum cu rever ascuțit, iar domnii cărora silueta le permite, pot alege un costum de tipul slim fit.

Costum potrivit pentru un membru din conducerea companiei
O dată ajuns într-o poziție superioară, calitatea trebuie să își pună amprenta și asupra ținutei. Culoarea aleasă nu este una impusă, important este că acel costum să spună multe despre personalitatea persoanei care îl poartă. Se poate opta pentru o cămașă cu butoni sau pentru un costum din 3 piese din lână naturală, care transmite eleganță și clasă.

Costum potrivit pentru nunti și alte evenimente speciale
Evenimentele speciale precum nunțile în gradină sau alte evenimente sociale de zi sunt un prilej bun pentru a purta costume în culori și croieli diferite. Culorile recomandate sunt : gri deschis și albastru navy. Daca evenimentul este însă unul de seară, sunt recomandate culorile mai închise.

Costum potrivit pentru evenimente formale
Pentru ocazii speciale precum gale, evenimente de caritate, cine oficiale, este potrivit un costum deosebit că stil sau chiar unul cu frac. Este bine de știut că astfel de evenimente în general impun și un anume dress code, lucru care trebuie verificat înainte de alegerea ținutei. Bineînțeles, culorile trebuie să fie musai unele închise, negru, albastru închis sau gri închis, completate de un papion sau o batistă de satin deosebită.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here