Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Obțineți un credit de 200,00 RON pentru cheltuirea sumei de 50,00 RON în programul AdWords.

Cheltuie 50,00 RON în AdWords, si vei primi un credit în valoare de 200,00 RON pentru cheltuielile publicitare viitoare.

Pentru a primi acest cod trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

Termenii și condițiile acestei oferte:

În termenii utilizați mai jos, „AdWords” poate avea ințelesul, după cum este aplicabil, de AdWords sau de AdWords Express.

1. Oferta este disponibilă numai pentru clienții cu adresă de facturare în România. Fiecare advertiser beneficiază de un singur cod promoțional.
2. Pentru a activa această ofertă: introduceți codul promoțional în cont înainte de 31.12.2018. Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să introduceți codul în termen de 14 zile de la prima afișare a anunțului care a fost difuzat din primul dvs. cont AdWords.
3. Pentru a obține creditul: după introducerea codului, campaniile dvs. publicitare trebuie să acumuleze costuri de minimum 50 RON, excluzând taxele, în termen de 30 de zile. Nu este suficient să faceți o plată de 50 RON. Urmărirea costurilor publicitare până la atingerea valorii de 50 RON va începe după ce introduceți codul.
4. Odată îndeplinite condițiile de la punctele 2 și 3, de obicei, creditul va fi aplicat în contul dumneavoastră într-un interval de 5 zile, fiind vizibil în Rezumatul facturării.
5. Creditele se aplică numai pentru costurile publicitare viitoare. Creditele nu se pot aplica pentru costurile acumulate înainte de introducerea codului.
6. Nu veți primi nicio notificare la consumarea creditului, iar eventualele costuri publicitare suplimentare vor fi debitate prin metoda dvs. de plată. Dacă nu doriți să continuați activitățile publicitare, puteți să întrerupeți sau să ștergeți campania în orice moment.
7. Pentru a fi eligibil pentru creditul promoțional, contul dumneavoastră trebuie să poată fi facturat de AdWords și să fie permanent în stare bună.
8. Versiunea integrală a Termenilor și condițiilor este disponibilă aici: http://www.google.ro/adwords/coupons/terms.html.

Recomandari