Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Apple are motive mari de bucurie. iPhone 11 ramane cel mai bine vandut telefon la nivel mondial si in trimestrul 3 din 2020. Compania de analiza Canalys a facut public clasamentul celor 10 mai bine vandute telefoane inteligente in perioada iulie – septembrie 2020.

iPhone 11 a fost livrat in aproximativ 16 milioane de exemplare. A doua pozitie este ocupata de fratele mai mic, iPhone SE care a vandut cam 10 milioane de unitati. Cel mai ieftin terminal din oferta Apple vine cu un raport optim pret/ performanta.

Samsung – o prezenta constanta in clasament

Podiumul este completat de Samsung Galaxy A21s. Este important de mentionat ca acest top nu include niciun flagship Samsung din seria Galaxy S sau Galaxy Note. In prezent, producatorul sud-coreean ramane in atentia utilizatorilor doar prin intermediul telefoanelor ieftine si foarte ieftine.

Samsung ocupa 5 pozitii in acest clasament cu modelele: Galaxy A212, Galaxy A11, Galaxy A51, Galaxy A31, Galaxy A01 Core. Surpriza este absenta producatorului chinez Huawei care nu prinde top 10. Pe de alta parte, Redmi ocupa 3 pozitii in acest clasament.

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here