Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Nu doar locuintele sau masinile se inchiriaza. Un site din Romania ofera spre inchiriere iPhone 11 Pro in varianta de 64 GB, iar preturile pornesc de la 500 de lei pe luna. Daca telefonul este inchiriat pe o perioada de 1 an de zile, utilizatorul va plati o chirie lunara de 299 de lei.

Serviciul acesta se adreseaza celor care nu vor sa cumpere un iPhone 11 Pro. La eMag, pretul unui astfel de smartphone este 5229 de lei, iar chiria timp de 1 an costa 3588 de lei. Site-ul de pe care puteti inchiria iPhone 11 Pro se numeste Lizit.ro.

Ce dispozitive puteti inchiria de pe Lizit.ro

Pe langa iPhone 11 Pro, site-ul ofera spre inchiriere smartphone-ul Google Pixel 4. Chiria lunara este 179 de lei daca il vei inchiria pentru 1 an de zile. Pe site gasiti si ceasuri inteligente. Spre exemplu chiria pentru Apple Watch Series 5 este 948 de lei pe an (79 de lei pe luna).

Site-ul ofera spre inchiriere si produse precum console Xbox, monitoare, drone, camere foto/video etc.

Plata chiriei device-urilor se face doar cu cardul, online. Momentan serviciul este disponibil doar in Bucuresti si Ilfov.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here