Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Nu este o surpriza ca Apple incearca sa reduca nivelul de deseuri electronice. Pachetele de retail ale noilor Apple Watch Series 6, Series 3 si Apple Watch SE nu mai contin incarcator, ci doar accesoriile de baza: curea si cablul de alimentare magnetic.

Exista si exceptii de la regula, iar in acest caz vorbim de Apple Watch Edition si Apple Watch Hermes care vor veni cu adaptor de 5W in pachet. Producatorul american afirma ca utilizatorii au suficiente adaptoare care pot fi folosite de la o generatie de dispozitive la alta.

iPhone 12 va fi livrat fara adaptor de priza si casti

Acelasi lucru se va intampla si in cazul pachetelor de retail ale iPhone 12. La inceputul verii se zvonea ca Apple va renunta sa livreze adaptorul de priza. Mai mult decat atat, utilizatorii nu vor mai primi nici castile EarPods cu mufa Lightning. Concret, alaturi de iPhone 12 (indiferent ca este versiunea de baza, 12 Max, 12 Pro sau 12 Pro Max) vei primi doar un cablu USB de alimentare.

 

Acestea sunt doar zvonuri, iar confirmarea sau infirmarea lor va veni simultan cu lansarea noilor terminale Apple, lansare care ar avea loc undeva in luna octombrie.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here