HomePod Mini este o noua boxa inteligenta care completeaza oferta Apple. Aceasta vine cu functiile oferite de modelul mai mare, dar la un pret accesibil. Producatorul din Cupertino se orienteaza din ce in ce mai mult catre directia Smart Home.

In interior regasim chipset-ul Apple S5, acelasi cu care sunt echipate si Apple Watch-urile. In traducere, acest lucru inseamna un consum redus de energie si putina caldura degajata. Tehnologia Ultra Wide Band detecteaza existenta altei boxe similare in apropiere si incepe redarea automat pe ambele. De asemenea, HomePod poate sa preia si sa redea imediat muzica de pe iPhone.

Control vocal prin intermediul Siri

HomePod integreaza control vocal prin intermediul Siri care poate sa ofere acces la rapid la servicii precum Apple Music, Podcast sau aplicatii de radio. Design-ul exterior este similar cu cel al modelului HomePod original, diferenta fiind forma ceva mai rotunjita. Difuzoarele stereo si cel cu bas sunt invelite cu material textil disponibil in 2 variante de culori: alb si negru.

 

Apple afirma ca utilizatorii vor putea controla functii ale telefonului cum ar fi mesaje, calendar si chiar apeluri cu ajutorul HomePod Mini. Noul device Apple se lanseaza pe 16 noiembrie, iar utilizatorii care si-l doresc trebuie sa scoata din buzunar aproximativ 99 de dolari americani.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here