Celebra aplicatie Shazam a fost cumparata de catre Apple in urma cu aproximativ 2 ani. Aceasta este disponibila si pe iOS si pe Android, dar din aceasta toamna Shazam va fi integrat ca functie in iOS 14.

Shazam a fost printre primele aparitii care si-au facut aparitia pe magazinul AppStore in 2008. S-a bucurat de un succes rapid pe piata cu toate ca existau si alte aplicatii de recunoastere a melodiilor. Aceasta va fi integrata ca functie in versiunea iOS 14.2 care va fi trimisa in curand catre toti utilizatorii de iPhone-uri.

Utilizatorii iOS nu mai sunt nevoiti sa acceseze aplicatia

Functia Shazam se va accesa din meniul de setari rapide care se afla in coltul din dreapta al ecranului. Utilizatorii de iPhone-uri nu mai sunt nevoiti sa instaleze si sa deschida aplicatia pentru a recunoaste o melodie. Shazam va fi disponibila in continuare si pe terminale Android. Google ofera deja functia de recunoastere a melodiilor prin intermediul Google Assistant.

În Control Center, meniul de setări rapide disponibil din colțul din dreapta sus al ecranului, poate fi poziționat un buton Shazam dedicat. Practic, nu mai trebuie să accesezi aplicația pentru a identifica melodii, putând face asta de oriunde, fără să închizi aplicația în care ești deja.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here