Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dacia Dokker a fost transferat din portofoliul producatorului romanesc in cel al francezilor de la Renault. Transferul a venit si cu o schimbare de nume, iar Dokker se va numi de acum Express Van.

Este prima data cand Renault vinde un model Dacia sub propria sigla in Europa. Logan, Sandero si Duster sunt comercializate sub sigla Renault pe piete din Asia si America de Sud. In octombrie 2020, Dacia Dokker a fost retras de pe piata franceza, iar la scurt timp modelul a disparut din portofoliul Dacia din restul pietelor europene.

Din luna aprilie a acestui an, Renault Express Van va ajunge pe soselele din Europa. Noul model aduce schimbari de design in partea frontala, iar farurile dispun de lumini de zi cu LED.

Sarcina maxima de 780 de kilograme

Renault Express Van ofera un volum de incarcare de pana la 3,7 mc si o sarcina de pana la 780 de kg. Aceste lucruri sunt posibile datoritate podelei care are o lungime de 1,91 metri. In interior regasim unitatea multimedia pe care o intalnim deja pe noile Logan si Sandero.

 

Sistemele de asistenta nu exceleaza prea mult in performanta. Pe lista regasim asistentul de unghi mort, camera de mers cu spatele si un sistem destul de util si inteligent care permite vederea spre spate intr-un ecran montat in locul oglinzii retrovizoare centrale.

 

Momentan Renault nu a anuntat si pretul pentru noul model. Cu siguranta Express Van va fi mai scump decat Dokker avand in vedere ca acum pe grila si pe volan va sta semnul constructorului francez.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here