Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sunt sigur ca ti s-a intamplat cel putin o data sa te intrebi daca adidasii pe care vrei sa ii cumperi sau pe care tocmai i-ai cumparat sunt originali sau fake. Mai jos vei vedea cateva lucruri la care sa fii atent atunci cand iti cumperi adidasi.

1. Numarul de catalog

Consta in cele 9 cifre care apar pe eticheta interioara a incaltamintei sau pe cutie. Verifica pe site-ul brand-ului ce numar corespunde cu modelul respectiv si compara-l cu numarul perechii cumparate de tine. Acest lucru nu iti garanteaza ca sunt originali, dar sporesc mult sansele.

2. Culoarea si detaliile de decor

O pereche de adidasi fake are de obicei o alta nuanta decat modelul original. La fel se intampla si in cazul elementelor extra de decor care te trimit cu gandul la o editie speciala a respectivei colectii de adidasi. Verifica site-ul producatorului pentru a te asigura a ca lansat sau nu o editie speciala.

3. Cutia in care vin adidasii

 

In primul rand trebuie sa cunosti aspectul cutiei in care se livreaza adidasii si sa fii atent la detalii ce tin de calitatea cartonului, logo si imprimeu.

 

4. Materialele si finisajul

Un produs fake este confectionat dintr-un material de calitate inferioara. De exemplu, te poti astepta la o talpa care nu asigura amortizare, material tip plasa care nu permite aerului sa circule sau un finisaj care cam lasa de dorit.

5. Locul achizitionarii

Pentru a evita sa iti iei teapa si sa cumperi o pereche de adidasi fake, este indicat sa-ti cumperi incaltamintea de la distribuitorul oficial sau din magazinul acesteia. Orice pereche de adidasi care se livreaza din China in 3 saptamani nu este originala.

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here