Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In cazul in care nu stiai, reteaua invizibila se imparte in Deep Web si Dark Web. Prima este formata din continut care are nevoie de o forma de acreditare pentru a-l accesa cum ar fi casutele de email, inregistrari sau unitatile de stocare in cloud.

Dark Web este o subsectiune a Deep Web, iar pentru accesare ai nevoie de un browser dedicat pentru a vedea continutul. In comparatie cu internetul obisnuit, dark web este anonim si in acelasi timp este locul unde se desfasoara activitati ilegale.

1. Pipl 

Este unul dintre cele mai mari motoare de cautare pentru informatii despre oameni la nivel mondial. Pipl interactioneaza cu baze de date care pot fi cautate, dosare judiciare si orice alt continut care ofera detalii despre o persoana.

2. DuckDuckGo

Ofer aun continut mult mai detaliat si profund decat Google. Rezultatele unei cautari sunt oferite cu ajutorul unui numar de 500 de instrumente independente care cauta informatia dorita.

3. USA.gov

Detine o cantitate uriasa de informatii si continut. Aici poti gasi informatii despre locuri de munca guvernamentale, impozite, taxe, etc. Cele mai multe informatii care apar aici nu se gasesc si pe Google.

4. Elephind

Ofera un portal tuturor ziarelor istorice la nivel mondial. Este dedicat oamenilor care activeaza in domeniul cercetarii. Multe dintre ziarele disponibile pe Elephind nu apar pe Google.

5. WorldCat

Este un motor de cautare Deep Web care contine 2 miliarde de articole indexate din biblioteci din intreaga lume. De asemenea, acesta pune la dispozitia utilizatorilor link-uri care sunt disponibile doar pentru cautarile in baze de date.

Recomandari