Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Toti utilizatorii isi doresc ca bateria telefonului sa tina cat mai mult. In general, bateriile telefoanelor cu Android au baterii puternice, dar chiar si asa, exista cateva trucuri cu ajutorul carora bateria poate sa tina mai mut. In cazul in care folosesti un telefon Android mai vechi, aceste setari iti vor fi de un real folos.

Setari de localizare

Aceasta functie permite telefonului sa isi dea seama in ce loc te afli. Uneori este tuila cand folosesti aplicatii precum Waze sau cand vrei sa dai un tag pe Instagram. Exista aplicatii care folosesc serviciile de localizare chiar si atunci cand tu nu le folosesti. Intra in Setari → Locatie si vezi ce aplicatii iti folosesc locatia mereu. Tot de acolo le poti dezactiva serviciile de localizare.

Luminozitatea ecranului

Cu cat ecranul este mai luminos cu atat consumul de energie al bateriei este mai mare. Majoritatea telefoanelor vin cu o setare de luminozitate care se adapteaza mediului exterior. Pentru a salva energie este indicat sa iti setezi manual luminozitatea ecranului. Iata pasii:

  • Setari;
  • Ecran;
  • Luminozitate;
  • Debifeaza Automat;

Dark Mode

Culorile ecranului devin mai inchise si meniurile consuma mai putina lumina. Acest lucru te ajuta semnificativ la durata de viata a bateriei. De asemenea, o fotografie de fundal cat mai inchisa la culaore poate contribui la salvarea energiei bateriei.

Dezinstaleaza aplicatiile inutile

Majoritatea utilizatorilor au in telefon aplicatii inutile pe care nu le folosesc. Acestea se actualizeaza permanent si contribuie la consumul bateriei. Cu alte cuvinte, dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le folosesti sau jocurile demult instalate pe care ai uitat sa le deschizi.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here