Vesti bune pentru fanii antivirusului Microsoft Defender. Acesta este disponibil si pentru Android si poate fi descarcat din Google Play Store.

Este important de stiut faptul ca aplicatia se afla momentan in faza de preview si este oferita doar utilizatorilor entreprise care detin o licenta Microsoft 365 E5. Licenta costa aproximativ 54 de dolari pe luna si imbina aplicatii de productivitate, securitate, conformitate, voce si analiza.

Microsoft Defender Advances Threat Protection promite sa ofere tuturor utilizatorilor protectie sporita impotriva virusilor, aplicatiilor daunatoare sau site-urilor periculoase. Microsoft Defender functioneaza similar cu Google Play protect si scaneaza toate apk-urile care au fost instalate pe telefoanele mobile.

Microsoft Defender a obtinut punctaj maxim la testele de securitate

Antivirusul dezvoltat de Microsoft s-a bucurat de succes in ultimii ani. In urma testelor de securitate la care Microsoft Defender a fost supus a obtinut punctaj maxim si a fost inclus in categoria Top Product.

Pana in acest moment Microsoft nu a anuntat data la care Defender-ul va fi disponibil pentru toti utilizatorii de dispozitive Android.

 

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here