Nu doar cei de la OnePlus planuiesc sa cucereasca piata TV, ci si Huawei – o companie care a mai lansat produse de acest tip sub brandul Honor in urma cu cativa ani. Se pregateste o revenire in acest segment si desi anterior aflam ca aceasta s-ar putea intampla pana la finalul anului, acum pariem pe 2019 mai degraba.

In continuarea vestilor/speculatiilor referitoare la revenirea Huawei pe piata de televizoare descoperim ca firma chineza tocmai ce a primit un trademark descriptiv. Acesta poarta numele de “Huawei AI Window” care face referire la posibila utilizare pentru televizoare smart si panouri LCD.

Cu toate ca se specula pe seama lansarii de televizoare sub brandul Honor, iata ca aceasta marca comerciala pare a sugera ca televizoarele vor fi inscriptionate direct cu logo-ul Huawei. Ultimul TV Huawei a fost modelul Honor A55 din 2014 ce oferea un panou LG cu rezolutie 4K.

Tinand cont de evolutia in acest segment, nu ar fi exclus ca televizorul Huawei pregatit pentru debut sa impresioneze printr-o rezolutie 8K si o diagonala generoasa.

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version