Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Nimic nu este gratuit in mod permanent, iar acest lucru este dovedit de Google. Gigantul tech considera ca nu face suficienti bani de pe urma utilizatorilor si incepe sa perceapa tarife pentru unele functii din Google Photos.

Google Photos a fost o aplicatie 100% grauita. Utilizatorii aveau optiunea de a plati doar pentru extinderea spatiului de stocare. De acum, Google le cere bani utilizatorilor pe functii obisnuite din aplicatie. De exemplu, filtrele Colour Pop pot fi folosite dupa ce te abonezi la serviciul de cloud oogle One.

Colour Pop este o functie care le permite utilizatorilor sa editeze fundalul in alb-negru, in timp ce subiectul fotografiei ramane color. De acum va trebui sa platesti un abonament lunar catre Google pentru a-ti edita pozele.

Ce ar pute asa se intample in viitor cu celelalte functii din Google Photos?

Lucrurile nu se prezinta intr-o maniera roz pentru utilizatori deoarece sunt sanse foarte mari ca multe alte functii din Google Photos sa fie disponibile contra cost. Pentru a justifica trecerea la varianta platita, versiunea 5.18 a aplicatiei a primit filtre noi: Dynamic, HDR si Vivid. De asemenea, pentru fotografiile cu cer vor exista alte 6 filtre noi: Aftergrlow, Airy, Ember, Luminous, Radiant si Stormy.

Cu siguranta aceasta schimbare nu este pe placul utilizatorilor, dar Google mizeaza pe faptul ca daca cineva isi doreste neaparat o functie, va plati pentru ea.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here