Sursa foto: Mobila Du'Monde
Sursa foto: Mobila Du'Monde

Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Începutul de an este momentul perfect pentru a analiza si a pune la punct domeniile în care viața ta s-ar putea îmbunătăți. Astfel, in timp ce meditezi la modul în care sănătatea, cariera și relațiile tale ar putea fi îmbunătățite, nu uita de casa ta!

Felul în care arată casa ta poate juca un rol extraordinar în modul în care te simți și funcționezi în 2022 și in anii ce vin. Merita să ai o casă frumoasă și confortabilă – asadar, incepe munca prin a consulta aceste tendințe de design interior, potrivite pentru amenajarea unei camere de zi.

  • Mobilierul natural și sustenabil

Modul in care ne decoram locuinta va fi inspirat de natură – astfel, culorile, texturile și materialele care pot fi găsite “dincolo de agitatia urbana” pot adăuga o notă primitoare și elegantă oricărui spațiu din casa ta, fie acesta mare sau mic. In acest context, sa nu iti fie teamă să încorporezi maro și verde pământesc, albastru liniștit, crem și bronz – de la pereți, la canapele și la dulapuri.

Nu neglija nici investiția în decorațiuni durabile – o modalitate excelentă de a reduce deșeurile, a conserva energia și a economisi bani. Folosirea de  piese reciclate sau antice alături de cele moderne este o modalitate minunata de a-ti face casa să para proaspătă și unică.

  • Stilul vintage 

Există ceva despre decorarea cu obiecte ce par a fi concepute in stilul popular de acum câteva decenii – camera ta de zi poate astfel sa para foarte atractiva si plina de emotie. Din fericire, 2022 va fi un an important pentru a readuce stilurile de decorare a casei din anii trecuți.

In magazinul Dumonde.ro gasesti colectii de mobila pentru living room in stilul vintage, menite sa recreeze acea emotie starnita de mobilierul vechi, de odinioara, ce reuseste insa sa imbine si functiile moderne ale mobilierului de azi.  Te bucuri de comode, dulapuri, masute, vitrine, mese si scaune pe gustul tau.

  • Spații multifuncționale

Trecerea prin pandemie a facut ca multe familii și numerosi proprietari de locuințe să inteleaga potențialul pe care casa lor l-a avut tot timpul (chiar daca uneori l-a ascuns). Astfel, munca, învățarea și relaxarea pot avea loc sub un singur acoperiș cu un design potrivit si cu mobila adecvata. Acest lucru a deschis calea pentru ca spațiile multifuncționale să fie deosebit de populare în 2022. Living-ul tau nu trebuie să fie excepțional de spațios pentru a servi mai multor funcții sau pentru a trece cu ușurință de la o activitate la alta.

Sursa foto: Mobila Du'Monde
Sursa foto: Mobila Du’Monde

In final, iti recomandam sa iei in calcul aceste tendințe în materie de design interior pentru a te ajuta să proiectezi un spațiu multifuncțional care să funcționeze pentru tine si familia ta:

  • Analizeaza modul în care ai putea folosi mai bine spațiul irosit din cameră, inclusiv colțurile și spațiul versatil.
  • Cumpara mobilier versatil, cu depozitare încorporată.
  • Încorporeaza elementele esențiale ale unei încăperi, astfel încât spațiul să nu se simtă aglomerat sau mic.
  • Păstreaza coerența, folosind același stil în toată camera, chiar dacă ai separat spațiul în “zone” individuale.

Recomandari