Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Toyota C+pod este un automobil electric cu baterie ultra-compacta. Noul model al japonezilor vine ca o solutie pentru traficul din marile orase aglomerate. Modelul va intra in productia de serie abia din anul 2022.

C+pod dispune de un motor electric montat pe puntea din spate si are o putere de 12,5 CP si un cuplu motor de 56 Nm. In consecinta, viteza maxima este de 60 km/h. Bateria ultra-compacta are o putere de 9,06 kWh si asigura o autonomie de 150 km in ciclul WLTC. Se incarca in aproximativ 5 ore la o priza de 200 V sau 16 ore la o priza de 100 V.

O masina ideala pentru oras

Automobilul masoara 2,49 m lungime, 1,29 m latime, iar inaltimea este de 1,55 m. Garda la sol este de 14,5 cm si cantareste 670 de kg. Este configurata cu doar 2 locuri, iar printre dotari regasim aer conditionat, scaune incalzite, oglinzi laterale reglabile electric, inchidere centralizata, etc.

 

Pana acum nu se stie pretul de comercializare al acestui automobil electric.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here