Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Odată cu venirea primăverii, cu multă culoare și frumos în jurul nostru, parcă ni se acutizează și simțurile și avem acel sentiment de “love is in the air”. Tocmai de aceea, am făcut mai jos un rezumat al celor mai romantice locuri din lume, inspirație pentru următoarea călătorie în cuplu.

Bali
De ce este romantic Bali? Câteva fotografii vizionate și este suficient. Este locul în care tu și partenerul tău veți fi tratați ca și cum ați fi singurii oameni din Univers. Posibilitățile sunt nelimitate: puteți privi apusul la Templul Uluwatu, vă puteți plimba seara pe plaja Seminyak, puteți face snorkelling sau surf și lista poate continua la nesfârșit.

Insula Paștelui
Priviți soarele cum apune în spatele Moai at Hanga Roa (statuile sculptate cu mulți ani în urmă de către oamenii din tribul Rapa Nui). Da, orice apus este romantic, în orice colț de lume, însă imaginați-vă cum arată în mijlocul Oceanului Pacific! Insula Paștelui este locul ideal pentru cuplurile care vor să descopere lumea împreună.

Ushuaia, Argentina
Alegeți să mergeți împreună până la capătul lumii…la propriu. Mergeți la Farul Les Eclaireurs pentru priveliști incredibile. Ushuaia este punctul cel mai sudic al Argentinei și este locul perfect pentru cuplurile care vor să exploreze și care iubesc natura și activitățile pe care le pot face împreună.

Bangkok, Thailanda
Vizitați temple, faceți o plimbare în tuk-tuk, colindați străzile pentru a admira cultura și obiceiurile localnicilor. Orașul exotic care nu doarme niciodată și niciodată nu încetează să ne fascineze, vă va oferi mereu noi opțiuni de pretrecere a timpului: fie că vreți să încercați aromele locale puse în valoare de vânzătorii stradali, fie că vreți să mergeți în magazinele cu produse tradiționale sau să plecați într-o excursie romantică pe răul Chao Phraya. La finalul zilei, puteți savura din plin un masaj de relaxare thailandez. Bangkok este locul ideal în care puteți îmbina viața de noapte cu experiențele culturale.

Paris, Franța
Supranumit din cele mai vechi timpuri orașul iubirii, Parisul își merită pe deplin un loc de seamă printre destinațiile romantice. Vă puteți plimba pe străzi pur și simplu pentru a simți pulsul unic al orașului, vă puteți încânta papilele gustative mergând în numeroasele patiserii, iar la finalul zilei puteți merge la templul iubirii pentru un sărut. Legenda spune că îndrăgostiții care se sărută aici, vor avea o relație lungă și fericită.

Veneția, Italia
Plimbați-vă pe canalele incredibile din Veneția, admirați cum se reflectă în apă clădirile impresionante, toate acompaniate de muzica gondolierilor. Ce poate fi mai romantic decât acest oraș care parcă plutește în totalitate și este un loc suspendat undeva între vis și realitate. Mai mult decât atât, mergeți pe urmele celebrului Casanova și descoperiți toate locurile aventurilor lui amoroase.

Las Vegas
Admirați frumusețea Fântânilor Bellagio, bucurați-vă din plin de viața de noapte și jucați la ruletă în casinourile celebre în lumea întreagă. Las Vegas este destinația ideală pentru cei spontani și aventuroși, pentru cei care nu se tem să se căsătorească pe loc, fară pregătiri în prealabil și fară să stea pe gânduri.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here