Terrarium TV este o aplicație pentru Android disponibilă și pe Windows prin emulatorul Bluestacks cu ajutorul careia vei putea vedea filme gratuit. Aceasta aplicatie este gratuită, și nu aveți nevoie decat de o bună conexiune wifi sau Date Mobile pentru a vă bucura din pline de filme. Terrarium TV este disponibil pe Android, Windows, FireTV, Roku, Android Box, și altele.

Caracteristici Terrarium TV

– Cele mai rapide actualizări ale listei de vizionări, astfel încât să nu pierzi cele mai recente episoade ale emisiunilor TV.
– 4 formate de player acceptate în aplicație, pentru a reda fără probleme
– Mai puține anunțuri (reclame) în comparație cu alte aplicații de streaming video.
– Suport pentru subtitrări, mai ales dacă utilizați MX Player cu conținutul care permite corectarea oricăror diferențe minore în sincronizare.

Pe lângă butoanele de redare aplicatia conține și opțiuni de descărcare a filmului cu tot cu subtitrare, în plus ai opțiunea de alege între mai multe playere cum ar fi Vlc sau Mx player. Instalarea se face prin descărcarea aplicației de pe site-ul oficial și încărcarea acesteia pe un dispozitiv android după care procedura este simplă.
Dacă dorești să instalezi pe un PC procedura este puțin mai costisitoarea deoarece este necesar să instalezi un emulator android, aplicația se va comporta foarte bine odată instalată pe emulator. Aplicația poate fi descărcată de AICI iar emulatorul Bluestack de AICI.

In clipul de mai jos vei vedea cum poti instala Terrarium TV pe sistemul de operare Windows.

Recomandari