Acest articol despre Balcic este realizat in urma unei vizite, in aceasta regiune a Bulgariei,  in perioada August 2016.
Balcic este un orasel micut la tarmul Marii negre in regiunea Dobrici din nord-estul Bulgariei. Este o regiune/statiune foarte cocheta si linistita iar pe langa peisajul foarte frumos oferit de combinatia dintre Marea Neagra si dealurile pe care este construit orasul aici puteti vizita castelul reginei Maria si gradinile acetuia. In aceasta statiunue preturile sunt destul de bune, iar mancarea de la majoritatea restaurantelor este excelenta.

Cazare ieftina Balcic Bulgaria

Preturi Balcic – Bulgaria
Cazare: 27 euro, hotel 2 stele
Masa 2 persoane: 20 euro (mancare foarte buna la toate restaurantele)
Sezlong plaja – 10 leva
Intrare castel Regina Maria si gradini: 16 leva/persoana

In ceea ce priveste cazarea am ales sa fac un review pozitiv hotelului Akroza. Raport calitate pret se pare ca acest hotel este unul dintre cele mai ok din aceasta regiune, de exemplu o noapte de cazare cu mic dejun inclus m-a costat 25 de euro (145 Lei).
Akroza este un hotel curat, camerele sunt mari si bine aerisite, baile la fel sunt destul de generoase iar personalul, la fel, foarte amabil. Cea mai buna camera din acest hotel este camera numarul 4 care are si balcon, iar privelistea de pe balcon este cea din poza de mai sus.
Toate descrieriel si informatiile pe care le-am gasit pe booking.com au coincis cu ce am gasit la acest hotel. Pozele cu camerele acestui hotel prezentate pe booking.com sunt reale iar camerele arata exact ca in poze.

Ce nu mi-a placut la acest hotel a fost micul dejun care nu a fost de cea mai buna calitate (mai jos gaseti o poza cu micul dejun).

Hotelul Akroza oferă cazare și WiFi gratuit în Balcic, la 17 km de Nisipurile de Aur. Hotelul permite accesul cu animale de companie. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietăţii.
Camerele sunt dotate cu TV și minibar. Toate camerele sunt prevăzute cu baie privată cu duș.

Orașul Varna este la 30 km de Hotelul Akroza, iar Albena se află la 8 km de proprietate. Aeroportul orașului Varna este situat la 33 km.
Acesta este locul preferat de turiștii din Balcic, conform comentariilor independente. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Balcic! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.