Chiar daca 2020 nu a fost si nu este cel mai grozav an, Netflix a stiut sa profite de pe urma oamenilor care si-au petrecut mai mult timp in case. Perioadele de lockdown au avut ca efect cresterea consumului de internet la nivel mondial.

Netflix pregateste noi strategii pentru a-si tine utilizatorii nedezlipiti de continutul platformei, motiv pentru care introduce noi sectiuni. Una dintre ele este New & Popular care semnaleaza cele mai populare titluri, dar si pe cele mai noi. Alte sectiuni pe care le introduce sunt:

  • New on Netflix;
  • Top 10;
  • Coming Soon
  • Woth the wait.

Coming Soon & Worth the wait – cele mai asteptate sectiuni

Sectiunea Coming Soon este foarte asteptata de utilizatorii Netflix. In cadrul acesteia se vor regasi titlurile care vor fi lansate in urmatoarele 15 zile. In schimb, sectiunea Worth The Wait noteaza titlurile care vor fi adaugate intre 15 si 365 de zile. Cu alte cuvinte, aceasta sectiune are o bataie mai lunga in timp, iar utilizatorii vor sti cand apare un nou sezon din serialul preferat.

Netflix este castigatorul anului 2020. A stiut cum sa actioneze intr-o perioada speciala, iar schimbarile de acum vin sa intareasca pozitia platformei de streaming.

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version