Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Mouse-urile si tastaturile produse de Logitech sunt printre cele mai apreciate de catre utilizatori. Producatorul lanseaza o varianta silentioasa a unui kit de tastatura si mouse.

Zgomot redus cu pana la 90%

Cu siguranta exista utilizatori care sunt deranjati de sunetul tastelor sau de sunetul click-urilor de la mouse. MK295 Silent Wireless Combo include un mouse si o tastatura al caror zgomot a fost redus cu pana la 90%. Acesta este disponibil in 2 variante de culoare: alb si graphite.

Layout-ul tastaturii este full size si dispune de rezistanta sporita la scurgeri accidentale de lichide. Cele 2 baterii AAA au o durata de viata de pana la 36 de luni, conform producatorului. Mouse-ul include un comutator de start/ stop, iar durata bateriei AA este de pana la 18 luni. Este important de mentionat faptul ca bateriile sunt incluse in pachetul de retail.

Ambele periferice dispun de conexiuni wireless de pana la 10 metri, conexiune care este realizata cu ajutorul unui receiver USB. MK295 Silent Wireless Combo este deja disponibil la vanzare la pretul de 170 de lei.

 

 

 

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here