Decembrie este luna cadourilor. De Craciun toata lumea face sau isi face cadouri. Avand in vedere numarul mare de cadouri pe care trebuie sa il faci si bugetul pe care il aloci fiecarui cadou in parte tinde sa se micsoreze. Pentru cei din familie valoarea cadoului in principiu depaseste suma de 50 de lei, insa in general fie ca vorbim de prieteni fie ca vorbim de colegi (secret santa) bugetul alocat unui cadou este pana in 50 de lei.

Aceasta suma nu este deloc o suma mare, insa cu toatea acestea poti gasi foarte multe device-uri simpatice si utile pe care le poti darui celor dragi.

Mai jos am intocmit o lista cu idei pentru cadouri de Crăciun sub 50 de lei.

1. Baterie externa:
Acumulator extern portabil , foarte practic de utilizat in voiaj sau atunci cand nu aveti acces la priza pentru a va incarca telefonul rapid (complet).
Orienteaza-te sa alegi o baterie cat mai multi mAh. In acest buget poti gasi si baterii externe cu 200000 mAh.

La link-urile de mia jos gasesti oferte de baterii externe de la PC Garage si Emag

– Oferte baterii externe sub 50 de lei PC Garage – Vezi oferte
– Oferte baterii externe sub 50 de lei la Emag – Vezi oferte

Peste 200 de gadgeturi sub 50 lei pe care le poti face cadou

2. Styck USB
Stick-uril pot fi inca utile mai ales prin portabilitatea lor ca si spatii de stocare. Valoarea unui stick USB comparativ cu acum cativa ani raportat la capacitatea de stocare a scazut foarte mult. Astfel un USB cu capacitate de 32Gb porneste de la pretul de 27 de lei si cu siguranta vei gasi destul de multe variante pan in suma de 50 de lei. Pentru ca acest cadou sa fie si mai util si interesant ii poti personaliza design-ul sau il poti umple cu continutul care stii ca il va incanta pe cel caruia il vei darui.

– Oferte stick USB 32Gb sub 50 de lei PC Garage – Vezi oferte
– Oferte stick USB 32Gb sub 50 de lei la Emag – Vezi oferte

3. Ochelari realitate virtuala
Poti viziona filmul preferat sau explora lumi la care doar ai visat prin simpla conectare a telefonului la ochelari. Jocuri, filme, tururi virtuale s.a.m.d. pe toate le poti transforma in experiente de neuitat.

– Oferte ochelari realitate virtuala sub 50 de lei la Emag – Vezi oferte

4. Manusi pentru touchscreen
Sezonul cadourilor se suprapune cu sezonul geros asa ca nimeni nu s-ar stramba daca ar gasi sub brad un upgrade calduros. O alta sugestie de cadou ar fi o pereche de manusi pentru touchscreen un cadou care se demonstrează extrem de util in momentele in care trebuie să dai un telefon la minus 10 grade.

– Oferte manusi pentru touchscreen sub 50 de lei PC Garage – Vezi oferte
– Oferte manusi pentru touchscreen sub 50 de lei la Emag – Vezi oferte

5. O lampa USB inedita
Pentru cei care isi petrec mult timp lucrand in avion, sau tastand pana tarziu, o lampa USB pentru tastatura poate fi un cadou extrem de util chiar şi daca vorbim despre un laptop cu backlit keyboard.
Exista o varietate foarte mare de astfel de lampi pe care le poti alege in functie de pasiunile celui caruia o vei darui.

– Oferte lampa USB sub 50 de lei la Emag – Vezi oferte

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here