Ultimele variante de iOS au introdus sectiuni de contacte recomandate in meniul de partajare. Sistemul alege persoanele cu care vorbesti cel mai des, iar lista respectiva este generata automat. iOS 14 aduce posibilitatea de a elimina contactele recomandate din meniul de partajare.

Iata ce pasi ai de urmat pentru eliminarea contactelor din meniul de partajare:

  • Deschide Configurari/ Settings;
  • Siri & Search/ Siri si cautarea;
  • Debifeaza Suggestions when Sharing/ Sugestii la partajare;

Modificarile apar in timp real. Acum daca vei dori sa transmiti un link sau o fotografie care un prieten, zona de partajare nu va mai include contactele recomandate. In cazul in care iti doresti sa activezi sugestiile de partajare, este indicat sa urmezi aceiasi pasi ca mai sus.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here