Cum instalezi Google pe Huawei Mate 30 Pro

Momentan poti achizitiona Huawei Mate 30 Pro direct de pe site-ul https://consumer.huawei.com/ro/ la pretul de 3800 de lei. Raportat la pret din punct de vedere strict hardware acest telefon este cel mai puternic din piata. Dar merita intr-adevar sa iti achizitionezi acest telefon? …avand in vedere ca vine fara serviciile Google, aceasta fiind de fapt cea mai mare problema a acestui telefon si a Huawei in 2020. Urmareste clipul de mai sus, realizat de George Buhnici, si vei vedea care sunt argumentele pro si contra. Tot in acest clip vei vedea si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a instala pe Huawei Mate 30 Pro serviciile/aplicatiile Google, care vine la baza cu Android, dar fara aceste aplicatii (Google Play).

Imediat dupa ce scoti telefonul din cutie si incepi sa il configurezi si chiar si dupa aceea, la prima vedere, vei vedea acest Android 10 cu care vine telefonul ca seamana perfect cu orice Android si vei spune chiar, ca nu pare sa-i lipseasca nimic. Intr-adevar seamana perfect pentru ca asta si este, Huawei Mate 30 Pro, vine cu sistem de operare Android 10, curat, insa fara aplicatiile de la google, fara Google Play. Astfel ca, de exemplu, daca vrei sa descarci si sa instalezi Google Maps pe acest telefon nu vei putea.

Pasii de download si instalare servicii Google pe Huawei Mate 30 Pro
Pentru o detaliere completa a acestor pasi urmareste clipul de mai sus.

1. Ai nevoie de un stick pe care sa il poti conecta USB-C OTG (on the go) la telefon. Daca nu ai un stick USB-C, atunci unul pe USB normal si un adaptor de la USB mama la USB-C tata va fi necesar.
2. Descarca si dezarhiveaza: DOWNLOAD HUAWEI MATE 30 PRO BACKUP. Cheia de decriptare este: Qmw5V4uXhTAmbEFVciZhtoEDZN7w2JEyx__7cFcyayE
3. Copiaza fisierele dezarhivate pe stick. Ar fi recomandat ca stick-ul respectiv sa nu mai contina nimic altceva. Fisierele copiaza-le direct in radacia USB-ului;
4. Conecteaza stick-ul la telefon;
5. Mergi in setarile telefonului la Backup & Restore;
6. Vei vedea ca o sa fie recunoscut back-ul din ianuarie dupa care pot da restore;
7. Aceasta operatiune o sa dureze putin, iar dupa ce termina apasa si deschide iconita cu G mare de pe telefon. O sa o vezi ca aplicatie. Apasa apoi pe butonul de Home al telefonului si lasa aplicatia respectiva in fundal.
8. Mergi cu browser-ul de fisiere pe stick-ul USB, in directorul GMS, apoi Google APKS, si instaleaza in ordine toate aplicatiile de acolo. La unele o sa primesti o eroare, la prima eroare restart la telefon si apoi vei avea Google Play si toate serviciile necesare.

*Huawei mate 30 pro google play install
*Huawei mate 30 pro google play download

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here