In general in situatiile nefericite cand avem nevoie de o coroana funerara sau o jerba funerara ne gandim sa mergem la floraria de jos, sau de la colt unde tot timpul au coroane funeraer. Insa in ultimii ani majoritatea acestor florarii s-au inchis. Mai sunt cateva care au rezistat, iar asta se datoreaza produselor si serviciilor foarte bune pe care le ofera.

Acum majoritatea oamenilor comanda flori pentru orice eveniment, fie el si nefericit, online. In concluzie, raspunsul de unde pot comanda o coroana funerara este: online.

In momentul de fata putem gasi online florarii care comercializeaza doar aranjamente funerare si anume coroane funerare, jerbe funerare, buchete si alte tipuri de aranjamente. Majoritatea realizeaza aceste aranjamente din flori naturale, iar preturile incep de la 100 de lei.

Desiguri si marile florarii care sunt renumite in mediul online (Floria, Iris, Magnolia), comercializeaza acest tip de aranjamente florale.

  Dolby Atmos - Perfect Sound Test/Demo!!!

Majoritatea florariilor online livreaza aranjamentele funerare gratuit in Bucuresti in cel mult 2h. Livrarile se fac atat la domiciliu, capela cat si direct la cimitir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here