Un detaliu pe care l-am tot auzit în ultima vreme pe diverse site-uri din afară a fost și acela că PlayStation 4 este cam la final de carieră și că un succesor este foarte aproape de lansare, fapt ce îi încântă pe gameri. Acum apar și detalii extra sau mai bine zis indicii cu privire la pregătirea lui PlayStation 5.

Descoperim că japonezii de la Sony tocmai ce au primit brevetul pentru o aplicație depusă anul trecut care face referire la un controller Dualshock de nouă generație. Dacă actualul gamepad dispune de o zonă touchpad în centru, se pare că noul model va înlocui această componentă cu un ecran touchscreen.

dualshock 4 touchscreen

Avem și o schiță extrasă din acest brevet care ne dezvăluie un look similar al controller-ului cu cel actual de PS4. Totuși, în documente se specifică foarte clar faptul că avem parte de un ecran tactil în zona centrală, display ce va fi utilizat pentru diferite acțiuni în cadrul sesiunilor de gaming.

Hărțile din cadrul jocurilor ar putea fi afișate aici cu ușurință, dar și mesaje sau hint-uri cu privire la rezolvarea misiunilor. Ideea sună interesant, dar am putea avea și un punct negativ, cel al unei autonomii mai slabe. Urmărim subiectul cu atenție și așteptăm și ceva scăpări legate de consola Sony next-gen.

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version