Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dorești să schimbi canapeaua și să cumperi una nouă, dar cu atâtea opțiuni diferite îți este greu să faci o alegere. Canapeaua este de obicei cel mai mare articol de mobilă pe care îl vei plasa într-o cameră, deci va dicta și modul în care va arăta decorul. Așadar, este necesar să iei decizii inteligente.

Dorești să schimbi canapeaua și să cumperi una nouă, dar cu atâtea opțiuni diferite îți este greu să faci o alegere. Canapeaua este de obicei cel mai mare articol de mobilă pe care îl vei plasa într-o cameră, deci va dicta și modul în care va arăta decorul. Așadar, este necesar să iei decizii inteligente. 

Cum determini care este cea mai bună canapea care să corespundă nevoilor tale?

Una dintre cele mai eficiente metode când pornești în procesul de căutare este să ai o listă de criterii pe care vrei să le bifezi la canapeaua pe care o vei cumpăra. Această listă de criterii poate să cuprindă aspecte precum:

  • Mărime (mare/ mică – în funcție de măsurătorile pe care le realizezi în prealabil)
  • Tip de canapea (fixă, extensibilă, colțar)
  • Culoare (culori neutre, contraste vii, paletă monocromatică)
  • Tip de material (țesătură textilă, din catifea, piele naturală sau piele sintetică)
  • Spațiu de destinație (living, hol, recepție, bucătărie de tip open-space)
  • Scop de utilizare(de design, pentru dormit)
  • Nivel de confort (comfort sporit)
  • Buget alocat

Pentru a te ajuta în luarea unei decizii corecte, îți prezentăm cele mai bune canapele de la Mobila Sigma, magazin de mobilă în Târgu-Mureș, dar și în alte locații de prin țară pe care le poți vedea pe magazinul online.

Canapea Cristina 

Dacă dorești o canapea extensibilă cu design atrăgător, canapeaua Cristina este una dintre cele mai bune și corespunde acestor criterii. Are design simplu și se potrivește oricărui tip de spațiu, mai mare sau mai mic. Acest model este realizat din material de catifea de calitate superioară și se poate găsi în multe culori. Este o canapea concepută îndeosebi pentru design, dar fiind extensibilă poate servi ocazional ca suprafață de dormit. 

Canapea Ingrid

Dacă preferi o canapea extensibilă care să dispună și de spațiu de depozitare în care să pui accesoriile de pat sau alte lucruri, canapeaua Ingrid este cea mai bună. Este o canapea din catifea confortabilă și plăcută la atingere. Are un design modern și este accesorizată cu două pernuțe.

Canapea Antonia 

Dacă mai degrabă preferi o canapea fixă pe care să o poți integra într-un living sau ca o canapea pentru recepție, îți recomandăm canapeaua Antonia. Este o canapea modernă care va da un ton de eleganță încăperii amenajate. Prezintă picioare metalice cromate care completează stilul contemporan, minimalist care lasă impresia unui spațiu mai încăpător. 

Canapea Alina

Confortul unei canapele este un aspect foarte important, iar dacă petreci mai mult timp pe canapea, atunci o canapea cu recliner îți va oferi confortul de care ai nevoie. Noi îți recomandăm canapeaua Alina, cu 2 și 3 locuri, care se găsește atât din material din piele, cât și din țesătură textilă. 

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune canapele de la Mobila Sigma, care, prin calitatea și funcționalitatea lor, întrunesc criteriile enumerate la începutul acestui articol. Unele dintre aceste canapele le poți găsi doar online sau doar în magazin în funcție de stocurile disponibile. 

Recomandari