Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Actuala generatie a Daciei Logan inca este disponobila in palmaresul constructorului de la Mioveni cu un pret de pornire de 7630 de euro. De saptamana aceasta clientii au posibilitatea sa comanda si noul Logan al carui pret pleaca de la 8400 de euro.

Diferenta dintre cele 2 generatii este de 770 de euro. Cel mai ieftin Logan vine cu motor de 1,0 litru si 65 CP,  cuplat la o transmisie manuala cu 5 trepte. Versiunea de baza nu dispune de ecranul tactil de 8 inch, dar permite conexiunea cu telefonul inteligent.

Logan 3 versus Logan 2

Echiparea standard vine cu faruri si stopuri cu lumini de zi LED, 6 airbag-uri, franare automata de urgenta si butonul pentru apelarea numarului de urgenta din plafon. Generatia noua a sedanului romanesc este construita pe platforma CMF-B, aceeasi platforma a grupului Renault pe care sunt construite modelele Clio si Captur.

Pe de alta parte, Logan 2 in versiunea de echipare Acces este echipat cu un motor pe benzina de 0,9 litri, 73 CP, 4 airbag-uri si nu dispune de sistemele de siguranta pe care le are Logan 3.

Lasand la o parte nivelul de echipare si sistemele din dotare, noua generatie a Daciei Logan marcheaza o evolutie consistenta din punct de vedere al designului atat interior cat si exterior. Sedanul romanesc devine usor robust, este putin mai lat si dispune de faruri cu semnatatura luminoasa in forma literei ”Y”.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here