In ziua de azi, oamenii isi pot face abonamente nu doar la telefonie sau platforme de streaming online. In strainatate se practica de cativa ani abonamentul lunar pentru utilizarea unui autoturism nou. Volkswagen a implementat aceasta practica si in tara noastra.

Scaderea vanzarilor si accentuarea crizei economice actuale au determinat brandul german sa introduca abonamentele pentru masini si in Romania. In baza respectivului abonament, persoana in cauza poate sa conduca in permanenta cele mai noi modele din portofoliul Volkswagen. Preturile sunt destul de accesibile, iar la fiecare 2 ani primesti un automobil nou daca doresti sa iti extinzi abonamentul.

Cat costa abonamentul pentru automobilele Volkswagen

Daca doresti sa conduci un Volkswagen Golf, abonamentul este 267 de euro lunar. Pentru un Volkswagen T-Roc vei plati lunar 369 de euro. Pentru abonamentul auto nu este necesar sa achiti niciun fel de avans, iar pretul include asigurarea de tip CASCO, revizii gratuite, dar si un set de anvelope de iarna cu spatiu de depozitare.

Acest mecanism seamana foarte bine cu Leasingul Auto. Diferenta dintre cele doua este ca in cazul Leasingului ramai cu autoturismul permanent, in timp ce in cazul abonamentului, vei primi o masina noua din 2 in 2 ani.

Conditia abonamentului – maximum 15 000 de kilometri anual

Abonamentul se incheie pe o perioada de 2 ani. De asemenea, Volkswagen impune abonatilor un rulaj de maximum 15 000 de kilometri anual. La finalul perioadei contractuale, abonatul poate sa incheie contractul si sa predea masina. Daca doreste sa prelungeasca abonamentul, persoana in cauza va primi o masina noua in aceleasi conditii.

In prezent oferta de abonamente Volkswagen se limiteaza la doua modele. Nu este exclus ca in viitor sa putem face abonament pentru a conduce un Passat sau chiar un Touareg. Ramane de vazut cum vor imbratisa soferii romani aceasta alternativa la masina proprie.

 

Share.
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE
Exit mobile version